Почивки и екскурзии от Старри Травел

Почивки и екскурзии в Турция от Старри Травел

Допълнителна информация

Нова Година в Анталия

НОВА ГОДИНА 2019 В АНТАЛИЯ - САМОЛЕТ от 29.12.18 или 30.12.2018

5 дни/ 4 нощувки
Разкошни хотелски комплекси, разположени в зелени паркове, кулинарни изненади в разнообразни ресторанти и барове, спортни и развлекателни центрове, огромни плажове и многобройни услуги са на Ваше разположение!

ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ. ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ И ЗАПЛАТЕНИ 50% ДО 31.10.2018 г.

ПРОГРАМА:

Ден 1:
Директен чартърен полет от София/Терминал 1 - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-4:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Нощувка.

Ден 5:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София, Терминал 1.

Данни за паспортен и визов режим:

Безвизов режим за български граждани
Валидност на задграничен паспорт: минимум 6 месеца

Нобходими документи за пътуване: валиден международен паспорт

Деца пътуващи с един или без родители, представят нотарилна декларация от единия или двамата родители
Визов режим: няма изисквания за визи.

Забележки:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу и тя е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога са направени те.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Международен паспорт с валидност по време на пътуването!

*Анталия е най-големият средиземноморски курорт на Турция. Разполага с международно летище, където кацат туристите, отправили се не само към едноименния град, но и до близките курорти Алания, Сиде, Фетие, Кемер и Белек. Районът представлява неповторима смесица от синьо море, златисти плажове и зелени планини. Курортите са добре планирани, чисти, осеяни с палми, цветя и борове. Тук може да се види най-доброто от концепцията All Inclusive - луксозни хотели с огромни зелени площи, басейни, детски кътове, спа центрове и ненадминато разнообразие от храни и напитки. Предлагат се и Half Board пакети. Туристите могат да се забавляват с тенис, голф, рафтинг, гмуркане, пътуване с туристически корабчета и яхти. Наблизо се намират забележителности като древните градове Перга и Аспендос, античният театър в Сиде, Памуккале. Сезонът е дълъг - от април до октомври. До курорта може да се отиде със собствен транспорт или самолет.

Цени за почивка в различните хотели:
За Турция

Република Турция е светска, демократична и парламентарна държава. Турците са изключително гостоприемни - всеки турчин се чувства длъжен да посрещне гостите си по възможно най-добрия начин. Благодарение на неизброимите си културни, исторически и природни забележителноститази страна се е превърнала в една от главните дестинации за европейските туристи.

Виж повече информация

Свържете се с нас

За връзка с нас:
тел. 0879 46 80 45

Skype Status Starry Travel